Forandring på soverommet

God kveld! :)

Da var påska overstått, og mine fem fredager har blitt brukt til å samle krefter og til å friske opp litt hjemme. For det meste er det soverommet som har blitt fornya og det var det jeg tenkte jeg skulle vise dere :)

Har for det første flytta på masse dilldall, tatt ut noe og inn med andre ting. Blant anna har jeg bytta ut det store New York bildet mot tre litt mindre fra IKEA som hang på gjesterommet før og klokka som stod på tvbenken i stua.

I tillegg har jeg bytta gardin fra turkis til grå gardin, malt hylla over senga fra blå til grå, flytta på wallsticker'en så man kan se den igjen (den forsvant bak gavelen da vi kjøpte ny seng) og sydd trekk til gavelen :)

FØR:

UNDERVEIS:

ETTER:

Sengegavel-trekket er sydd av et dynetrekk fra IKEA. Har lyst til å sy på noen knapper, en blonde eller noe.. Men usikker på hva! Det kommer nok ;)

Her er dynetrekket jeg har brukt:Hva syns du? :-)

 

Klem fra Cathrine

2 meninger

Tone

02.04.2013 kl.22:11

Kjempefint! :-)

Siv-Inger

02.04.2013 kl.23:55

Så smart! Resultatet taler for seg! Kjempe god løsning! Jeg har også lyst på de veggordene over senge, me nsiden vi har et vindu på veggen over sengen ser jeg ikke for meg hvordan vi skal få det til. Så nå leter jeg etter noe annet vi kan ha på soverommet... Noe som er litt mer spesielt for oss to bare kanskje...

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits