Lyka mi har fått nytt liv!

God morgen :)

I går skreiv jeg om den sorte lykta mi som jeg har hatt stående lenge uten å finne noen plass til.. Nå er den ferdig malt og klar til å vises fram! Jeg er superfornøyd, og det gøyeste av alt er at den er eksakt lik i fargen til lin-serviettene mine som jeg kjøpte på salg på Kremmerhuset i høst. Nå er de i bruk som duker rundt forbi, og det var gøy å få litt mer i den nydelige fargen :) Som dere kanskje har fått med dere, så landa fargevalget på MINT! Jeg har blitt helt gal etter turkis, mint og aqua. Tenkte jeg skulle male tre av rammene mine også i samme fargen som lykta har fått... Kanskje i kveld? Hadde vært gøy å rekke det i dag.

Men, nå er dere sikkert nysgjerrige på lykta? Her er resultatet:

FØR:Kjedelig.. Kan ikke ha den sånn! :)) hihi

ETTER:

Måtte selvfølgelig "legge til" litt patina ;) hva er vel interiør uten det? Jeg er veldig glad i patina :) Gir ting litt mer sjel. Tenker at jeg bare kan male over skikkelig hvis jeg ombestemmer meg seinere :) Ingen skade skjedd!

Som dere kanskje ser, i alle fall nå som jeg kommenterer det - så mangler glassylinderen inni.. Jeg klarte nemmelig etter å ha sittet på kjøkkengulvet i over 1 time og malt å knuse den.. Jippi :/ så må nok ta meg en runde i lunsjen å se om jeg kan finne en som passer. Gjør ikke noe om det egentlig er en vase eller noe, bare den passer.

Kan jo nevne igjen at malinga er fra Panduro og den samme fargen kan kjøpes her.

Da er jeg spent på å høre hva du syns? :)) finest før eller etter? Hva syns du om patinaen?

Ønsker dere alle en superfin dag!

 

Klem fra Cathrine  

6 meninger

Camillainteriør

30.01.2013 kl.14:45

Elsker fargen! Og det nye designet! :)

Cathrines interiør

30.01.2013 kl.20:43

Camillainteriør: Tusen takk Millus <3 tok vekk den kanten som var rundt headeren, blei mye finere :))

LiteHi

30.01.2013 kl.21:46

Åh, så artig at du kjøpte den fargen :D Nydelig ble den! Mye finere nå, syns jeg :)

Jeg vet ikke helt om jeg ville hatt den med patina eller ikke. Kommer an på hvilken annen pynt du har :) Det ble litt "ufrivillig patina" på det gule "fugleburet" jeg malte for en stund siden - og det irriterer meg, siden jeg ikke syns det passet blandt det andre. Men som du sier, jeg kan jo bare male over igjen (når jeg orker ;) ).

Blir spennende å se om du går bananas med malekosten i kveld :D Det har jeg gjort i dag!! På et stort/eller vrient prosjekt.. har brukt hele dagen og deler av kvelden på den. Men får nok ikke tid til å ta bilder før på fredag :/

Cathrines interiør

30.01.2013 kl.21:53

LiteHi: Tusen takk! :)) Hehe, klarte ikke å gå forbi.. MÅTTE ha den med hjem! :)

Ja, sant det.. Hm... Tror jeg lar den ha patina en liten stund, så ser jeg.

Ååå, gleder meg til å se! Så nettopp "gjett hva dette er"-bildet på facebook.. Vanskelig å si :D ser ut som enden på en gammel seng kanskje? Dette blir spennende :)

Har ikke malt enda, var ikke hjemme fra jobb før 20:30, men jeg rekker det kanskje nå? :))) tror jeg skal male jeg!

I r l i n -

31.01.2013 kl.09:56

stilig

Cathrines interiør

31.01.2013 kl.17:34

I r l i n ?: Takk :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits