Alcatraz på mitt kjøkken

På fredag var jeg og Camilla på søppelanlegget her i Arendal for å levere noe skrot som stod lagra på gjesterommet mitt. Vi leverte det i gjenbruksbutikken, selvfølgelig :) og når vi først var der kunne vi jo ta en titt. En av tingene som fikk bli med meg hjem var salt og pepperbøsser i metall. Jeg syns de er kjempefine!"USP ALCATRAZ". Slik jeg har forstått det er disse kopier av de de faktisk brukte i fengslet. Det syns jeg er tøft.

Foreløpig har de fått plass i hylla mi på kjøkkenet. Er ikke helt fornøyd enda, men det ordner seg alltid :)Tror nok det er serviettholderen og korset som ødelegger.. Liker den nederste hylla, selv om det ikke kommer så fint fram på bildet.

Skal sent på jobb i dag, 12 - 20.. Så da fikk jeg blogga litt nå, før jeg skal hoppe i dusjen osv. Har du noen planer i dag?

Må vise dere noen av de fine tinga vi har fått på jobb! Blant anna fuglebur i en mint/turkis farge :D jeg har veeeeeldig lyst på de.. Men, hvor skal jeg ha det?
*tenke litt på den*..

Håper du får en fin dag, uansett hva slags planer du har! Følg med, så blogges vi nok snart igjen :)

 

Klem fra Cathrine

6 meninger

Ada

28.01.2013 kl.10:18

Digger Bloggen din

Cathrines interiør

28.01.2013 kl.10:40

Ada: Takk :)

Emmieverlasting/Jeanette

28.01.2013 kl.12:28

Så kule de var:o)
De var jo kjempefine og ikke minst tøffe:-) Tusen takk for din stemme i nominasjonen. klem

Cathrines interiør

28.01.2013 kl.20:40

Emmieverlasting/Jeanette: Takk for det :)

Cathrines interiør

28.01.2013 kl.20:40

¤Malene: Tusen takk :) bare hyggelig, håper du vinner! Klem :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits