Husker dere meg?

Hei alle nye og gamle! :-)

Nå er det VIRKELIG lenge siden jeg har hatt overskudd og lyst til å blogge. Men i dag, plutselig, følte jeg meg inspirert til å vise dere min nye hylle.

Var på Feel for ei uke siden og så en nydelig hylle. Tenkte at den sikkert var kjempedyr, men måtte se på prislappen "for gøy". Og jeg skal skrive under på at det var gøy! Det stod nemmelig ikke mer enn 499kr. Så da var det bare å stille seg i kø og bestille en. På torsdag var den kommet og jeg og Camilla feste opp på Harebakken for å hente den. Det viste seg også at Feel er med på Stamina HOT sitt fordelsprogram, det vil si at man får rabatter i forskjellige butikker via medlemsskapet på Stamina (tidligere Spenst, ja- det er et treningssenter med et teit navn). Så med -10% ble den ikke dyrere enn 449kr. JIPPI!

Her skal dere få se: Skatollet har funnet veien tilbake til stua. Følte for å gjøre litt om her en dag.

Lykta er fra Upstairs og koster 447,20kr.Skriften er skrevet på med vanlig sprittusj og en sjablon fra Panduro som kan kjøpes her.

Bøkene er bruktfunn, rosene er fra Sparkjøp, lykta og nøklene fra bohus og krona er også fra Panduro.Og her, tadaaa - er den nye hylla mi :D Tror den het "Åshild begghylle grå". Har ikke helt fått "bodd den inn" enda.. Må nok ha litt tid på meg til å finne det perfekte tilbehøret.Fugleburet er faktisk fra Only/Pieces. De hadde det i utstillingsvinduet, og så havnet det her :-)

- Hva syns du?

- Har du noen idèer til hvordan jeg kan pynte hyll?

- Forslag til endringer?

Håper jeg skal få til å blogge litt framover. Er jo så koselig og inspirerende å se på alle andres blogger også.. Jeg skal prøve!

 

Klem fra Cathrine

6 meninger

LiteHi

27.01.2013 kl.18:23

Åh, endelig blogger du igjen :) Jeg var innom her tidligere i dag, men det var fortsatt bare det gamle innlegget, hehe :)

Nydelig hylle!! Og herlig når man får avslag :) Forslag til endringer? Hm.. Du har jo pyntet den veldig koseig :) Kanskje noen gamle bøker og en liten bomst i en skjønn potte? Kanskje en blomst i dus rosa :)

Nyt kvelden. Klemmer fra Lite hi

Cilith

27.01.2013 kl.20:48

Innmari billig hylle, og så fin! Tror nesten jeg må stikke innom Feel selv :-D

Jeg hadde sikkert plassert engler, blomster og et bilde av bestemor som jentunge, også veldig glad i hengepynt på knagger ^^

Ønsker meg veldig fuglebur! :D dette var kjempepent, flott at du er tilbake :D

Camillainteriør

27.01.2013 kl.21:46

Det ble knallfint :) kjempekoselig krok i stua! Og hylla var både fin og billig :))

Cathrines interiør

27.01.2013 kl.22:43

LiteHi: Hehe, så koselig at du ikke har gitt opp troa på meg :)

Takk for det, måtte bare ha den! Ja! Det kan jeg ha :D visste det ville lønne seg å spørre om råd.

Takk, nyt det som er igjen av kvelden du også. Klem

Cathrines interiør

27.01.2013 kl.22:45

Cilith: Ja, det ville jeg gjort! :))

genialt med bilde! Skal på leting;) takk.

Takk, har så lyst på et vi selger på jobb (Upstairs) nå som er mint/turkist.. Meeen, hvor skal jeg ha det? :p huff.. elsker fuglebur!

Cathrines interiør

27.01.2013 kl.22:45

Camillainteriør: Takk Millus :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits