Omtrekking av krakken min... IGJEN!

Hei alle sammen :)

Håper noen av dere fremdeles er interessert i å lese bloggen min, selv om jeg aldri får blogga lenger..

Jobber masse, og føler egentlig at jeg ikke har tid eller overskudd til noenting.

Men, her kommer, mot alle odds - et innlegg :)

Dere husker kanskje at jeg trakk om en krakk for lenge siden? Den var i utgangspunktet lilla, noe som ikke passa inn her. Så jeg kjøpte et blomstrete stoff og trakk den om. Resultatet ble slik:

Så har deg seg sånn at min kjære og han sine kamerater syns stoffet var skikkelig "bestemor"! SKIKKELIG bestemor. De hata det.. Det gjorde derimot ikke jeg! :)

Men som alt anna fikk jeg lyst til å forandre den igjen. At de hata stoffet var egentlig en god grunn til å faktisk kjøpe nytt (må alltid ha en god grunn, så skjønner mennene også at det ikke bare er "sløsing med penger på fjas". Hihi :))

Så da jeg og min søster var i Kristiansand for to helger siden kom jeg over et kjempefint stoff på Stoff og Stil i Sørlandsparken. Og det fikk bli med hjem!

Trakk den om på fredag og her er resultatet:

Har til og med sydd og klippa stoffet så det ble (tilnærma) perfekt til krakken :) (huff, nå ble det litt vel mye selvtillit her :p) sånn er hjørnene:

Så, hva syns du? :)

Når jeg ser på bildene nå likte jeg den egentlig veldig godt før også! Men kan alltids ta av stjernestoffet når jeg blir lei, for blomstene er under der enda :)

Nå er kaffekoppen tom og jobben kaller.. Håper jeg får tid til å blogge litt framover!! :-) ha en Superduper dag alle mann!

- Cathrine

12 meninger

Britt Helen

21.11.2012 kl.09:29

Hei.

Så flink du er. Det ble jo kjempe fint med nytt trekk, selv om jeg synes det blomstrete også var veldig fint. :)

ellenbeate

21.11.2012 kl.10:31

Sikkert moro å ha et slikt møbel en kan forandre etter humør og stemning ;) Flink du er som sydde det selv ! Ha en fin dag !
Synes den var fin og søt før jeg.. Nå ble den jo også kjempefin da. Elsker stjerner:)

Cathrines interiør

21.11.2012 kl.19:15

Britt Helen: hjertelig takk for det! :) ja.. Men det er gøy å bytte litt også ;) kommer nok et nytt trekk igjen om noen måneder :)

Cathrines interiør

21.11.2012 kl.19:16

ellenbeate: Hehe, ja :) det er gøy å forandre litt! Jeg blir så fort lei av å ha det likt, så det er gøy å ha muligheten ;)

Cathrines interiør

21.11.2012 kl.19:17

¤Malene: takk :) ja, den var igrunnen det! Men det er gøy å forandre litt :)

Camillainterior

21.11.2012 kl.21:47

Superfin <3 du er god!

LiteHi

25.11.2012 kl.20:25

Titter innom innimellom enda jeg :D Alltid kjekt når det er noe nytt! Passet fint med et mørkere stoff nå som sommeren er over :) DU er superduperflink!! Jeg hadde aldri fått det til :)

Lillian - interiør

29.11.2012 kl.18:29

Krakken var kjempefin og er kjempefin:) Syns begge stoffene var fine! Artig med litt forandringer, og som du sier man må altid ha en grunn og du hadde jo en fin grunn, hihi:)

Cathrines interiør

05.12.2012 kl.19:38

Camillainterior: tusen takk! :)

Cathrines interiør

05.12.2012 kl.19:40

Lite hi: ååå, så hyggelig at du kikker innom selv om jeg er forferdelig dårlig til å blogge for tida! :)) takk for fine ord, er helt sikker på at du hadde fått det til! :)

Cathrines interiør

05.12.2012 kl.19:40

Lillian: Hihi, tusen takk for det! :))

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits