Noen som husker denne?

I slutten av juli kjøpte jeg en stol på en bruktbutikk, som egentlig var ganske så grusom.. Det vil si, stoffet var grusomt! Og stolen var mørk.. Men jeg så potensialet! :)

Nå er stolen snart ferdig, for i går fikk de ENDELIG inn stoffet igjen på Ikea. Har vært der 4 ganger uten at de har fått det inn igjen.. Men nå, hadde de endelig fått det! (i går). Så jeg og min kjære satte oss på stue gulvet og begynte å stifte på stoffet i går kveld. Som jeg sikkert har skrevet før har ryggen på stolen vært ferdig i en månedes tid, både med stoff og blondekant (sydd på for hånd). Så gikk Ikea tom for stoff og den lille biten jeg hadde som skulle være til setet var bitte litt for liten.

Så siden har jeg ventet på at det skulle komme inn igjen. Så jeg freste henn igår, kjøpte stoff, forta meg hjem, klippa det til og sydde en kant rundt så det ikke skal revne. Så kom jeg på at "svigermor" og "sviger-stefar" lånte stiftemaskinen min... Så da blei det en tur dit. I 21:30 tida, samtidig som jeg skulle se på "Forbindelser" på FEM, begynte vi å stifte det på. Det går forsåvidt greit å stifte det på, selv om det skal være nokså lite. Må bli ordentlige stramt vettu.

Så, nå har jeg vel sittet på gulvet her i rundt 2-2,5timer å sydd på blonder for hånd. Skal vise dere resultatet når den er ferdig, forhåpentligvis seinere i dag.

Lurer du på hvordan den så ut når jeg fikk den? Her kan du se:

Her er FØR bildene. Gled deg til resultatet :)) Kommer sannsynligvis seinere i dag ;)

Hva tror du?

Kan dette bli bra?

Følg med seinere!

 

Klem fra Cathrine

8 meninger

ewymarie

06.09.2012 kl.14:46

Satser på at den ble grå og hvit jeg : ) Spennende å se-gleder meg : )

solveigfjell

06.09.2012 kl.14:51

Gleder meg til å se resultatet :D

Helene Taaje

06.09.2012 kl.15:00

Blir spennende å se resultatet! :-)

Cathrines interiør

06.09.2012 kl.15:07

ewymarie: Det er bra! :)

Cathrines interiør

06.09.2012 kl.15:07

solveigfjell: Hihi :D

Cathrines interiør

06.09.2012 kl.15:08

Helene Taaje: Ja, håper dere liker det :)
Gleder meg stort til å se resultatet. Sikker på den kommer til å bli kjempeflott:)

Cathrines interiør

06.09.2012 kl.19:41

¤Malene: Takk for det :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits