Hjerter

Har du høstens pynt på plass? Vi har vi fått inn noen nydelige hjerter i kurv på Upstairs. Ta en titt:Dette er bare et av 4, om du vil se resten kan du enten trykke her eller på bildet.

De er helt nydelige, og slettes ikke gale i pris!

I dag har jeg planer om å levere et par ting på gjenbruksbutikk og se om jeg finner en nyhet eller to til hjemmet.
Har du noen planer i dag?

 

Klem fra Cathrine ♥

4 meninger

Så nydelige:)

Cathrines interiør

04.09.2012 kl.10:46

¤Malene: Ja, de er helt skjønne! :) og ikke minst billige.

LiteHi

04.09.2012 kl.14:10

Nydelg hjerte :) Jeg tror ikke den butikken fins i Trondheim? Synd, for dere har så mye fint :) Dette hjertet passer perfekt sammen med interiøret jeg gir bort for tiden - lune høstfarger :)

Cathrines interiør

04.09.2012 kl.16:26

Lite hi: Ja, er ikke disse skjønne? :)) Nei, foreløpig har vi bare to butikker i Kristiansand og en her i Arendal. Men nettbutikk jobbes med ;) har ikke noe dato for når den er oppe og går enda. Og på sikt skal de utvide over hele landet ;) lune høstfarger er såå koselig!

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits