Nytt til soverommet - nytt soverom?

Hei! :-)

I forrige uke kom jeg over noen gardiner som var på salg til 99kr stykke på Kid. Og gjett hva som blei med hjem i en pose? Joda, nydelige blå gardiner til soverommet. Jeg kjøpte ny liftgardin for ikke så lenge siden, meeeen.. dere kjenner jo meg! Må stadig ha noe nytt.. Har en god unskyldning da, i det minste. Og den lyder slik: Jeg syns det er mye koseligere med vanlige gardiner nå som det går mot høst, vinter, mørke kvelder og kulde. De gir liksom en lunere følelse i rommet :) (var den godtatt eller??) Også den opplagdte grunnen da: de var jo sååå billige! (hihi)Jeg likte disse gardinene! :)) Så nå ser det ut som vi går for blått og hvitt, for det meste der inni. Passer jo ypperlig at jeg fikk hvitt kappelaken til bursdagen, og at jeg kjøpte nytt blått og hvitt sengetøy for en liten stund siden.

Og det som passer enda bedre, er at på lørdag var jeg og mamma på loppemarked. Og der fant jeg en blå hylle, jada, hele perfekt i fargen ;) Det hadde jeg egentlig ikke tenkt på før jeg kom hjem. Planene var å male den hvit. Men så begynte jeg å rydde og henge opp de nye gardinene og dille skikkelig, det ene med det andre og vips var hylle på plass ferdig dekorert.Denne hylla ga jeg hele 10 norske kroner for, TI KRONER!! Tenk på det du :)

Bøkene er gamle bruktfunn, ga vel en krone stykket eller noe. Med litt blonder har du et flott stilleben, spør du meg.

- Så, hva syns du?

- Hva likte du best?

- Noe du ville gjort annerledes?

Jeg har vært oppe siden 7 i dag og ryddet og vasket. Nå er det min tur til å hoppe i dusjen før jeg skal på jobb kl 12. Håper alle får en superfin dag! Kos dere masse og nyt at det ikke er minus grader enda ;)

 

Klem fra Cathrine ♥

8 meninger

Så utrolig flott:))) Ha en fin onsdag.

lilliansinlilleverden

29.08.2012 kl.12:15

Kjempe fint soverom :-))

Marita

29.08.2012 kl.15:10

Du er så utrolig flink på interiør osv :D finner masse inspirasjon hos deg altså ! :D

Camillainteriør

29.08.2012 kl.19:15

Kjempefint :)

Cathrines interiør

03.09.2012 kl.20:26

¤Malene: Hjertelig takk :)

Cathrines interiør

03.09.2012 kl.20:26

lilliansinlilleverden: Takk for det :)

Cathrines interiør

03.09.2012 kl.20:26

Marita: Tusen takk!! :))

Cathrines interiør

03.09.2012 kl.20:27

Camillainteriør: Takk :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits