Detaljbilder fra tantes hus

I dag har vi vært hos tante & co og feira tante som hadde bursdag på fredag. De har det kjempefint inne syns jeg, så jeg tok noen detaljbilder til dere. Se bare her:

Nydelig fat ho har på stuebordet.Nydelig skap som står på kjøkkenet, dekorert med diverse nydelige detlajer. Tror skapet er fra Skeidar, om jeg ikke tar helt feil?Gammelt bestikk fra mamma og tante var små :) Honningboks og søte skilt.
Dette bestikket hadde de i lekestua når de var små. Så flott og enkel dekor. Koselig minner - rett på veggen :)Nøkkelen fant tante for maaange år siden i en forlatt bygning i Fyresdal.Nydelig skilt med patina. Dette henger naturlig nok på baderomsdøra.Øverst til venstre henger mormor i burdekjolen sin, til høyre ser dere morfar ♥

Nede til venstre henger brudebilde av de og til høyre er foreldrene til tantes man.På trappa er det også koselig!Likte veldig godt det lille hjertet med teksten "lykke". Ho hadde to andre også med tekstene "tro" og "håp".

- Hva syns du?

- Hvilken ting er din favoritt?

Var masse anna jeg også burde ha vist dere. Ho har det utrolig flott syns jeg. Stadig blir stilen mer gjennomført ;)

 

Klem fra Cathrine ♥

6 meninger

Camillainteriør

13.05.2012 kl.17:12

de har det så fiint <3

Cathrines interiør

13.05.2012 kl.17:15

Camillainteriør: ja ?

malene

13.05.2012 kl.17:15

Så mye fint. Kjempefine detaljer:)

Cathrines interiør

13.05.2012 kl.17:17

malene: Ja, det er kjempefint der :)

ingersfryd

13.05.2012 kl.23:56

Aldeles nydelig!! Syns bestikket på veggen var morsomt. Har aldri tenkt på at man kan henge det opp sånn. Skapet med netting er og kjempe stilig:)

Cathrines interiør

15.05.2012 kl.19:13

ingersfryd: Hehe, ho er kreativ! :)) jeg likte det veldig godt jeg også :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits