Loppemarked til SKREKK og ADVARSEL

Det er nesten ikke å overdrive engang... Jeg og min kjære søster reiste på loppemarked tidligere i dag, og det var jo i seg selv veldig koselig. Men gjett om vi fikk sjokk! De hadde 5 gyngestoler, og det i seg selv er jo SYKT til å være her på sørlandet. Men når vi gikk bort for å se skjønte vi fort hvorfor de ikke var revet bort for lenge siden (vi var det ca en time etter de åpna). De hadde nemmelig tatt seg den frihet å skrive priser på alt, og prisene var verre enn de du ser på en overprisa interiørbutikk! Gyngestolene skulle de ha 800kr, 1000kr og 2000kr for... Helt sinnssykt spør du meg, det er jo LOPPEMARKED!

Jeg fant en liten hylle som er bygga av 5 små planker også, den stod det 200kr på. Tok den med bort til gyngestolen (som var prisa til 800kr)og spurte hva de skulle ha for begge to. Det var en godt voksen man som kom bort å krevde 1000kr for begge. Heeeeelt vilt. Prøvde å forklare han at dette var et loppemarked og at prisene her skulle være sånn at man føler man gjør et kupp og er fornøyd når man går. Han svarte bare frekt og gikk. Jeg bestemte meg for å bli stående uansett hvor lenge som skulle til, for å få de for en rimelig penge.

Sinna-mannen stod å skulte bort på meg og snakka med andre mennesker mens begge kikket bort på meg (sannsynligvis snakka de dritt, ettersom jeg foreslo 300kr for begge. Forklarte at i alle mine interiørblader er det bilder av gyngestolene til folk med teksten "gyngestolen er kjøpt på loppis for 50kr.) Da jeg sa det trodde han nok at jeg nettopp var falt ned fra månen, så i alle fall slik ut. Meeen, jeg ble stående.

Etterhvert kom det andre som kikka på gyngestolene og ALLE kommenterte at de var sykt dyre. Ingen var interesert i de for så høye summer. Kom en mann bort å ville se på den jeg holdt på. Så kom sinna-selgeren tilbake og begynte å selge den til han. Så sa jeg "unnskyld meg, men jeg var her først og jeg holder på den.. Du kan ikke bare selge den til noen andre når jeg holder på å kjøpe den!". Så begynte han å bli enda mer sur og sa at han kunne det hvis noen andre ville gi mer for den. Og at jeg ikke kunne stå der og holde på den. Jeg svarte at "det kan jeg!", og spurte om det var greit å dra et brød ut av hånda på andre i matbutikken fordi en selv ville betale før.. Det blir jo det samme.

Etter en time fant vi i alle fall ut at vi skulle spørre en anna, og da fikk vi både hylla og gynestolen for den nette sum av 200kr. Og da kan du tro det klikka for han sinna-selgeren! Hoho... Skreik og banna at vi var frekke og alt mulig. Hjelp.Gyngestolen og hylla har fått seg noen runder med salmiakk-vann, og pyta til gynestolen har jeg rensa med rensemaskin. Skal trekke det om også, men det lukta død og hel***e så blei nødt til å vaske det også.rensemaskinen og puta :)

 

- Ville du malt gynestolen hvit eller hatt den som den er?

- Har du vært på loppis i dag?

 

Seinere skal jeg vise dere et par andre ting jeg fikk med meg :)

 

Klem fra Cathrine ♥

22 meninger

Camillainteriør

05.05.2012 kl.15:05

Ja, det var helt sykt! Må jo ta hintet når de har 5 gyngestoler igjen 1 1/2 time etter åpning.. Men vi var heldige :D og det ble stol på deg, tilslutt :)) <3

Linda

05.05.2012 kl.15:08

Jeg villa hatt den som den er, men nå har jeg mørke møbler da ;)

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.15:20

Camillainteriør: Jaaaa ? :D

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.15:21

Linda: Ja, jeg syns den er fin som den er, siden den er slitt og sånn.. Men har jo igrunnen ingenting som er mørkt.. Så får se :) Kanskje jeg skal beholde den mørk først, så ser vi :)

May-Venke

05.05.2012 kl.15:22

Herregud.. Det er godt du er sta Cathrine ! :D haha

Camillainteriør

05.05.2012 kl.15:22

Kan jo faktisk hende den passer inn, siden den blir en kontrast :) At det bare blir kult :D

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.15:23

May: Ja, jeg gir meg ikke ;) jeg SKULLE ha den! :p

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.15:23

Camillainteriør: Ja, jeg prøver først :)

Inspirasjon Fra Elin

05.05.2012 kl.15:47

Gjøss for en opplevelse. Man må være litt medgjørlig som selger på loppis altså, det er jo tross alt et LOPPIS. Merka jeg ble litt irritert på han mannen.. hehe.

Men det hyggelige var jo at du fikk stolen!

Jeg har også vært på loppemarked i dag, der var det ikke slike priser for å si det sånn. Men der så jeg ingen gyngestoler faktisk. Har ikke behov for en slik, men de er veldig sjarmerende. Jeg ville ha malt den hvit :)

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.15:56

Inspirasjon Fra Elin: Ja, hjelp.. Jeg trodde man skulle gå på loppis og komme blid og fornøyd hjem, var jo rett før man ville grine sånn som de oppførte seg, eller - spesielt han ene mannen.. Sånn skal det IKKE være!

Ja, fornøyd med at jeg fikk den tilslutt :)

Dette er første gangen jeg har sett gyngestoler på loppemarked, og heldigvis fikk jeg en :) Tror jeg skal male den, men ser hvordan den passer mørk først ;) Takk for kommentaren forresten :)

Cecilie

05.05.2012 kl.16:02

Sjokkert.. er det mulig? Er enig i at loppemarked skal være lave priser - og det var det jo slettes ikke. Kundeservice? Jaja ;) Bra at du sto på ditt da! :D Den var veldig fin som svart, usikker om jeg ville malt den. Kommer an på resten av interiøret :)

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.16:07

InNorth: Vet, fikk jo helt sjokk sjøl.. Hadde bare lyst til å gå, men tenkte at jeg ikke ville la han "vinne".. Så jeg stod på mitt ;) Ja.. Jeg prøver den som den er først, kan være den blir en fin kontrast :) Er jo ikke noe problem å male den seinere heller, om jeg skulle ombetemme meg.

Linda

05.05.2012 kl.17:22

Male den hvit og pusse på kantene, slik at den får et slitt utseene. At det mørke kommer frem ;)

Tante

05.05.2012 kl.18:45

Himmel og hav for en ekkel mann!! Man skjeller da ikke ut kundene sine om man vil selge noe! Æsj! Er glad jeg ikke reiste dit. Men han minna meg om en Sinnamann som bor der ute da... Gyngestolen var kjempefin, og jeg tror jeg ville beholdt den som den er inntil videre. Saueskinn oppi! ;-)

taubanevegen

05.05.2012 kl.19:49

SÅ flott gyngestol du endte opp med til slutt! Jeg ville nok beholdt den slik den er!

Fin lørdagskveld til deg! :)

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.20:47

Linda: Ja, heller litt mot det... Men lurer på om jeg skal vente litt :)

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.20:48

Tante: Ja, fytti hel***e.. Er jo helt vilt. Han var ikke grei i det hele tatt!

Tusen takk :)) Ja, mamma sa også det. Så det er planen ;)

Cathrines interiør

05.05.2012 kl.20:50

taubanevegen: Tusen takk :) Godt fornøyd med den ;)

Ønsker deg og dine en nydelig lørdgskveld!

jublendeskaperglede

07.05.2012 kl.00:35

Ja, nå skjønner jeg hva du mente med tanke på styret for å få den.Det var stive priser ja, ble nyskjerrig på hvor dette loppemarkedet var? Bor på sørlandet selv,og sliter med å finne ut hvor loppemarkedene foregår.

Cathrines interiør

07.05.2012 kl.20:17

jublendeskaperglede: Ja.. Det var på Saltrød her i Arendal. I Stueneshallen. Det er loppemarked på Hove lørdag 26. mai :)

jublendeskaperglede

09.05.2012 kl.19:00

Takk for tipset:), den dagen er jeg på et bittelite minicruse men får bare holde øynene oppe for loppemarkeder, det er så kjempegøy å finne lopper:)

Cathrines interiør

09.05.2012 kl.20:34

jublendeskaperglede: åh :/ ja, det kommer flere ;)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits