Se hva jeg fant!

I går var jeg og min kjære sammen med fetteren hans langt inni skauen for å se på et hus som brant for 7år siden og som bare hat stått og blitt værre og værre siden. Det er en gigantisk tomt med et hutbrent hus, en gammel låve og stål skjelettet etter et eller anna svært som kan minne om en garasje. I tillegg er det menger av søppel og gamle vrak av lastebiler der.

Og der fant jeg noe som bare MÅTTE bli med hjem. Er kanskje ikke helt lov, men jeg tenker at siden det var mange andre vinduer som mangler, og det har stått sånn siden 2005 uten at noen har brydd seg med det, kunne jeg tilate meg det. Så nå er jeg stolt eier av to gamle, flotte vinduer :)Denne siden av vinduene har vendt innover i husetGamle rustne hasperOg en låsemekanismeDette er utsiden av vinduene. Spør du meg er de helt nydelige i fargen! Svak lyseblå-grå-aktig
Flotte vinkler og hengslerFine og slitte :)) Det liker vi!
- Hva syns du?

- Var det galt å ta de?

- Hadde du tatt med, med tanke på at de har vært der såpass lenge og huset er utbrent?

Planen er å ha de på veggen på gjesterommet. Problemet er at jeg liker utsiden av de beste, men haspene er på innsiden... Hmm!

- Hva ville du gjort med de?

- Hvilken siden ville du hatt ut fra veggen?

 

Klem fra Cathrine ♥

8 meninger

Camillainteriør

30.04.2012 kl.10:25

Det går vel greit siden det er så lenge siden? :) De er i alle fall utrolig fiiiine :) Jeg har lyst på et til :p Har så mange planer! Har funnet ut hva jeg skal bruke mine til, tror jeg :)

Cathrines interiør

30.04.2012 kl.19:40

Camillainteriør: Takk :) gleder meg til å se hva du gjør og hvordan det blir ;)

Tante

30.04.2012 kl.21:20

De var utrolig fiiiiine! :-) Men vet ikke om jeg hadde tatt de selv.... usikker... hmmm!

Blomsterhus

30.04.2012 kl.21:21

Syns ikke det gjorde noe at du tok de, hvis noen flytter inn i huset en dag må det nå pusses opp masse og settes inn nye vinduer uansett, så du gjorde egentlig bare en tjeneste :)

Skjønner at det har blitt en trend det der, med vinduer, hehe :)

Cathrines interiør

01.05.2012 kl.22:06

Tante: Takk :) ja, men det er jo på en måte søppel siden det bare står og råtner og forsøpler.

Cathrines interiør

01.05.2012 kl.22:07

Blomsterhus: Det er jeg helt enig i, huset må jo rives og det mangler flere, så de hadde på en måte ikke hatt noen nytte av de to jeg tok ;p

jublendeskaperglede

01.05.2012 kl.23:38

Om du vet at huset skal rives så er det null problem synes jeg.

hva med å henge de i vaier fra taket ved fotenden av sengen,så ser du den ene siden når du kommer inn i rommet,og den andre siden når man ligger i senga? kan bli en kul effekt, spesielt om du har noe annet også i enden av senga, som en gammel koffert eller kiste og vinduene hengene rett over. Fikk bare ideen når jeg så vinduene, er nesten for galt å skjule en av sidene når de begge har sin sjarm;)

Cathrines interiør

02.05.2012 kl.21:41

jublendeskaperglede: Det skal rives. Og hele tomta må ryddes.

Det hørtes ut som en skikkelig god ide! :D Vet bare ikke om det er så lett å feste de i taket.. Er gips tak og vinduene veier masse! vet ikke om det er plass til begge over hverandre :p er ikke høyere enn 2 meter fra tak til gulv. Men jeg likte ideen veldig godt, så skal se hva som går an :) takk!

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits