Framgang på gjesterommet

Nå er jeg ferdig med første strøket, ser ut som jeg bare trenger å gå over noen steder for malinga dekker utrolig godt! :) Har malt førstestrøket på skapet også :) Så nå blir det bra!Her ser dere en av veggene ferdig malt. Tror denne fargen blir fin!Her i hjøret er det lett å se hvordan veggene var før og hvordan de kommer til å bli ;) Vil ikke vise dere et bilde av hele rommet enda, så det må dere vente litt på :)Se hvor kjedelig toppen på skapet er! Grunnen er rett og slett at det er for lavt under taket til at det er plass til den pynten på toppen. Så jeg satte snekker'n min på saken og nå ser det slik ut (før malinga kom på):Det er ikke bare bare med 2 meter akkurat fra tak til gulv! Jeg har mer enn nok plass, det er verre med hyller og skap og diverse. Jeg ville gjerne hatt en lysekrone, men som dere skjønner kan jeg bare glemme det!

Stay tuned om du er nysgjerrig på hvordan det blir ;) Camilla ville hjelpe meg å male skapet et strøk til i morra, så da blir det kanskje ferdig..?

- Hvordan syns du fargen så ut?

- Ble det ikke fint med den saken på toppen av skapet?

 

Klem fra Cathrine ♥

6 meninger

May-Venke

23.03.2012 kl.18:06

dette blir bra Cathrine!! :)

Camillainteriør

23.03.2012 kl.18:29

Det kommer til å bli knallbra :D
Fargen på veggene ser kjempe fin ut ! Blir nok et flott rom :)

Cathrines interiør

23.03.2012 kl.21:08

May: Tusen takk! :))

Cathrines interiør

23.03.2012 kl.21:08

Camillainteriør: Tusen takk! :)

Cathrines interiør

23.03.2012 kl.21:09

EllenBeate: Tusen takk, håper det! :)

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits