Noen små justeringer kan redde ting!

Husker dere i januar når jeg kjøpte et skilt på kremmerhuset hvor det stod "Mommy has a headache, you kids go play in traffic"?Alle var enige om at det var en forderdelig tekst!

Så, i dag har jeg endelig fått fingeren ut og funnet fram sandpapir. Og nå er skiltet mye mer barnevennelig :)) Se her:Om man ser nøye etter kan man se at det er et lite skille der teksten pleide å være. men for min del gjør det ingenting! Betalte 29kr for det, og da er det verdt en liten makeover. Jeg liker når ting er litt slitt og brukt, så en liten flekk gjør ikke meg noe! :)

- Hva syns du?

- Er det mer brukervennelig nå?

Ha en flott lørdagskveld!

 

Klem fra Cathrine ♥

4 meninger

Silje Angelica

17.03.2012 kl.19:46

Huff ja, den var jo litt drøy da! Hva tenkte han/hun som laget den på tro?? :-| Ble ihvertfall mye bedre.
Jeg personlig synes du kunne latt det stå som det stod. En tekst man aldri kan ta seriøst, men som setter ord på eksakt HVOR sliten man kan bli av og til. Men det er smak og behag. :) ha en flott kveld! :)

Cathrines interiør

18.03.2012 kl.01:08

Silje Angelica: Takk :) off, jeg vet ikke hva de tenkte! Tror nok ikke han/hun har barn, i alle fall :p nå kan i alle fall jeg bruke det, jeg syns det var for drøyt.

Cathrines interiør

18.03.2012 kl.01:10

Ann: Ser hva du mener, men jeg syns det er for drøyt. Å ønske barna sine døde? Det er ille.. Så for meg ble det bedre, selv om det kanskje "ødelgger" skiltet litt.. Hvem vet, kanskje det var sånn på 50-tallet?? Ha en flott kveld, du også :))

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits