Lin, den beste kvaliteten

Jeg er skikkelig glad i lin. Jeg elsker både fargen og stoffet. Og i dag gikk jeg forbi Kid på vei til minibanken i lunsjen på jobb. Og da fikk jeg se at de hadde halvpris på nettopp lin gardiner! Og det passer i grunnen perfekt inn i planen min for gjesterommet :D Så jeg måtte bare slå til! 190kr for to gardiner som er 120cm breie og 160cm lange + sånne bånd til å holde sa samla med. Spør du meg er det et kupp!

Eneste minuset må være at de er hvite med linfargen kun i en bård rundt :( ville helst hatt hele grdinen i linfarge. Men, siden jeg skal ha noe grå-beige-brunt på veggene tror jeg hvitt kommer til å passe kjempebra! :)

Slik ser de ut: (forresten: se vekk fra rotet! Vi har foreløpig brukt gjesterommet som sturom, og der er alt slengt inn! + at vi ikke har gjort noe med veggene eller noenting.

jeg liker de! :)

- Hva syns du?

- Hvilket forhold har du til lin?

Ha en strålende flott fredagskveld og en nydelig helg alle sammen!

- Har du noen spennende planer for helga?

 

Klem fra Cathrine ♥


7 meninger

Inspirasjon Fra Elin

02.03.2012 kl.22:07

jeg liker også lin veldig godt. Har lingardiner og hjemmelaget linsengegavel på soverommet. Behagelig farge og god kvalitet.. Men også stive priser.
Åå så fine gardiner ! Er glad i lin jeg og :) Kan fort bli skrukkete da, men en absolutt fin tekstil ! God helg !! :)

Cathrines interiør

02.03.2012 kl.22:15

Inspirasjon Fra Elin: Åårh, heldiggris! :D Ja, prisene er det eneste jeg ikke liker med lin.

Cathrines interiør

02.03.2012 kl.22:16

EllenBeate: Skrukker får jeg bare tåle :) hehe.. God helg! :))

Camillainteriør

03.03.2012 kl.09:58

De var fine :)

LiteHi

05.03.2012 kl.23:36

kjempefine gardiner! kjekt med salg

Cathrines interiør

06.03.2012 kl.21:13

Lite hi: Absolutt :) har gjort mange kupp! Liker at det er salg hele tida nå, ikke bare en liten periode i januar :)) Takk forresten!

Vær en engel og si din mening ♥

Cathrines interiør

Cathrines interiør

23, Arendal

Som alle interiørbloggere der ute er jeg over gjennomsnittet interisert i interiør. Her kan du lese om mine store og små prosjekter, og jeg håper du blir inspirert til å starte på noen prosjekter du også. De fleste ting har et stort potensiale, bruk kreativiteten! Jeg og kjæresten min flytta sammen i vår første leilighet i oktober 2011. Om du lurer på noe kan du sende en mail til cath-lar@online.no

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits